Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el jueves, 28 de febrero de 2019
Descripció
Seleccionem Cuiner-a per a Hotel de 4 * .
Especialista amb cuina mediterrània del Delta: arrosos, peix...
Vacants
1
Requisits:
Experiència en treball en cuines grans
Formació Valorable :
CFGM FP Hosteleria i Turisme: Cuina i Gastronomia
CP FHosteleria i Turisme: Cuina (Nivell 2)
Formació Complementària: Cursos d'especialització culinària.
Localitat, Província
TORTOSA, Tarragona
Nivell Formatiu i Acadèmic mínim
Cicle de grau superior o FP II
Titulació Requerida
TÈCNIC cuina i gastronomia
Permisos de Conduir
No es requereix cap permís.
Vehicle propi
No es requereix vehicle propi.
Idiomes
No es requereix cap idioma específic.
Ocupacions
No es requereix cap ocupació específica.
Àmbits de selecció de candidats/es
Local
Durada contracte
Indefinit
Tipus de Jornada
Completa