Cuiner/a i cap de cuina

Publicada: martes, 18 de abril de 2023

Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el

Codi


232-2023G

Descripció


Restaurant slow food precisa cuiner/a i cap de cuina per temporada de juny a setembre. Ubicació: Horta de Sant Joan Jornada: 40h/setmanals Dies lliures: Dilluns- dimarts-dimecres Horaris. Dijous nit (preparació) Divendres tarda-nit, dissabte tot el dia i diumenge matí.

Vacants


2

Localitat, Província


HORTA DE SANT JOAN, Tarragona

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


FP Bàsica

Titulació Requerida


Títol Professional Bàsic en Cuina i Restauració
TÈCNIC cuina i gastronomia

Permisos de Conduir


B

Vehicle propi


Coche/Turismo

Idiomes


No es requereix cap idioma específic.

Ocupacions


Cuiners assalariats

Àmbits de selecció de candidats/es


Local

Durada contracte


Temporal

Tipus de Jornada


Completa

Salari


Segons conveni+categoria

Comparteix aquesta oferta


Informació sobre Cookies

  • Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajudi a optimitzar la seva navegació web.
  • No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal.
  • Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació o conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de Cookies.